Fénykard gumiból?!
2017. március 03. írta: Fischer K.

Fénykard gumiból?!

A végtelenbe és tovább, de nem a spermáknak! A védekezés igen fontos részét képezi szexuális életünknek. És ma már nem is kell beérnünk akármivel, ha biztonságos szexre vágyunk. Számos óvszert találunk a piacon, amik nem csak védelmet, de további élvezeteket is nyújtanak. Vegyünk górcső alá pár különlegesebb darabot, meglepő, hogy mik vannak!

Kezdeti nehézségek/áttekintés

Kezdetben az óvszerek szövetből készültek, azonban a fogamzást még rendkívül rossz hatásfokkal gátolták. Az első hatékony darabok birka, vagy más állatok beléből készültek. A 19. század közepe felé kerültek ki először gumiból készült darabok, nem sokkal később pedig már vastagságukat is sikerült lecsökkenteni, mindössze 2mm-re. Ma már nem csak a védelemre összpontosítanak a gyártók, fontos szerepet játszik az élvezet fenntartása, fokozása.

A Sötét vágy óvszer

„Légy Te is fekete csődör, ezzel a síkosított, extrém színű, stimuláló rücskökkel ellátott óvszerrel, a nem mindennapi élményért. Síkosított, ondótartállyal ellátott óvszer.” – írja az ajánló szöveg. Bár nem biztos, hogy az óvszeren található rücskök igazi fekete csődörré varázsolnak egy aktus erejéig, a szín vitathatatlanul stimmel. Azonban a fekete csődörök általában nem a pénisz színe miatt népszerűek, bizonyára értjük a lényeget.

n_04155610000.jpg

A „fénykard”

Ma már a sötétben is világító, fluoreszkáló óvszereket is találunk a piacon. A leírás szerint használat előtt tölteni kell, azaz fényre kell kitenni. Vállalkozóbb szellemű férfitársaim akár igazi fénykardpárbajokat is vívhatnak e kondom segítségével. Kisebb mérettel rendelkező kollégáknak is nagy segítség lehet, ha partnerük nehezen találja a műszert.  

Multi-orgazmus óvszer

Ehhez a darabhoz már egy különleges gyűrű is jár, ami segíti az erekció fenntartását, és növeli az intenzivitását. Állítólag ennek a gyűrűnek a segítségével a hímvessző vastagabbnak, nagyobbnak látszik. Na de mennyire fontos a látszat? – merül fel a kérdés. Az óvszer különlegessége egyébként, hogy stimuláló, redős felszínnel készültek. Barázdált felszínű, síkosított darab.

star-wars-school-the-history-of-the-lightsaber_prg7.jpg

A péniszlakat

Ez ugyan nem óvszer, védelmi funkciók tekintetében azonban 100%-ig biztonságos. Ez a szerkezet ugyanis börtönbe zárja a hímvesszőt, ezáltal a merevedést is megakadályozza. „Állítólag” domina játékokhoz használják, a férfi erényövnek is tekinthető kis fémbörtönt. Felhelyezés után csak kulccsal nyitható, amit a hölgy birtokol. – így ő határozhatja meg, meddig vonja meg a szexuális élvezeteket partnerétől. Illetve bizonyára sokan élvezik magát a „szenvedést” is, az érzést, hogy ki vannak szolgáltatva a nőnek.

Hűsítő óvszer a „nyári napokra”

Egy „késleltető funkcióval” ellátott óvszer, a hölgy örömére. A gumit hűsítő síkosítóval vonták be, természetesen nem a nagy nyári meleg miatt. Ezzel a módszerrel elnyújtható az aktus. Ideális, ha valaki nem bírja tartani az iramot.

A bejegyzés trackback címe:

https://szabad-bolcsesz.blog.hu/api/trackback/id/tr4512309779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása