Kasszás Erzsi nagyobbat szólt, mint az atombomba
2017. március 02. írta: Fischer K.

Kasszás Erzsi nagyobbat szólt, mint az atombomba

Kasszás Erzsi a semmiből robbant be a köztudatba, a CBA üzletlánc reklámfilmjének jóvoltából. A kissé duci kasszás néni dalolászva szökken ide-oda a boltban, miközben még munkaköri leírását is kapunk tőle, bár kissé hamiskásan.

A magyar üzletlánc új reklámfilmjét szerdán, kora délután tették közzé, és máris több százezres nézettségre tett szert – nem véletlenül. Erzsi, a kasszák királynője nem átlagos áruházi dolgozó. Csapong, táncol, énekel, jó kedvvel végzi munkáját. Na, igen. Egy ilyen kasszással nem minden boltban találkozik az ember.

kasszas.jpg

Szegény Erzsit nem kímélték a komment szekcióban, azonban láthatóan őt ez cseppet sem törte meg. Sőt, főként azoknak válaszol, akiktől a legnagyobb „oltásokat” kapta – teszi mindezt vidáman mosolyogva. A hirtelen jött hatalmas érdeklődésen felbuzdulva, Erzsi már el is készített, egy igen frappáns kis válaszvideót. Nem könnyű ám megtörni, a mi szeretett Kasszás Erzsinket, de nem ám!  

Komolyra fordítva a szót, a CBA reklámfilmje meglehetősen szörnyű, de ahogy az lenni szokott, ha valami nagyon jó, vagy nagyon rossz, azt felkapják. Így történt ez most is. De azért tegyük hozzá azt is, hogy attól, hogy valami nagyon rossz, még lehet rajta jókat röhögni..!

A bejegyzés trackback címe:

https://szabad-bolcsesz.blog.hu/api/trackback/id/tr7312308475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása