Duma az van! - Dumaszínház Pécsett
2017. március 07. írta: P. P.

Duma az van! - Dumaszínház Pécsett

Május 5-én érkezik Pécsre a Kiss Ádám, Dombóvári István, Hajdú Balázs és a Szomszédnéni Produkciós Iroda fémjelezte Dumaszínház, velük szemben Schobert Norbert lesz az est főhőse. Kik ők, és miért szeretjük őket?

A Dumaszínház, avagy stand-up comedy

A stand-up comedy műfaja sokak számára ismerősen csenghet. Itt az előadó leggyakrabban mindenféle kellék nélkül ad elő vicces történeteket, mond egysoros poénokat úgy, hogy ezt közvetlenül a színpadon teszi a nézőközönség felé. A Dumaszínház egy társulat, amely a legjobb Magyar előadókból áll.

A szereplők

Kiss Ádám az egyik legnépszerűbb hazai fellépőnek számít, a 32 éves Kiss Ádám több mint tíz éve szórakoztatja közönségét a színpadon. Főként a Showder Klub műsorában tett szert országos hírnévre a laza, szókimondó humoráról ismert előadó.  Több színen is jelen van, adott már ki könyvet, és szerepelt filmekben is.

Dombóvári István szintén a Showder Klub fellépője, 2005 óta tagja a Dumaszínháznak. A nagy roast című könyvet Kormos Anettel közösen írta meg.

Hajdú Balázs a humor mellett otthonosan mozog a labdarúgás világában is, de sakkozóként is ért el eredményeket. A Showder Klub fellépője 2007-ben csatlakozott a Dumaszínház társulatához.

A Szomszédnéni Produkciós Iroda 2001-ben alapult, Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs jóvoltából. 2014-ben megkapták a Karinthy-gyűrűt is munkásságukért.

Schobert Norbi neve sokak számára ismerősen csenghet, a Norbi-update szinte már egyet jelent nevével. Az egészséges életmód, és fogyás fő támogatója azonban elég megosztott hazánkban – legutóbb a cukor és a kokain összehasonlítása miatt szedték szét -, most a Dumaszínház ellen érvelhet tevékenykedései mellett, akik várhatóan nem fogják kímélni őt. 

Május 5-én, 18-20 óráig Pécs, Zsolnay Vilmos utca 37. , Zsolnay Negyed E78, öveket becsatolni, a szavak humorral megspékelve háborúra kelnek!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szabad-bolcsesz.blog.hu/api/trackback/id/tr412319301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása